A metro station with a twist – Holmenkollen, Norway

The entire area has been undergoing substantial restructuring. The objective of the specific project was to expand the capacity of the metro station –and improve the functionality– while still preserving the old station building and the current platform. The geometrical organisation of the new station area composes the elements of the site, creating a sense of functional calm and clarified order.

Holmenkollen-a4_large

Architects Reiulf Ramstad

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s